Acasa
Cel mai bun soft pentru CASA DE AMANET Optimizata pentru SERVICE AUTO
Cosul de cumparaturi este gol  
Produse
 
SOFT LICENTIAT
SERVICII
PRODUSE IT

Restaurant/Cafenea/Bar -Touch Panel Gestiune
Restaurant/Cafenea/Bar -Touch Panel Gestiune
Restaurant/Cafenea/Bar -Touch Panel Gestiune
Pret :600.00 Lei cu TVA (483,87 lei fara tva)
in stoc
continua sa selectezi
Restaurant/Cafenea/Bar -Touch Panel Gestiune Restaurant/Cafenea/Bar -Touch Panel Gestiune
  DESCRIERE

Cel mai bun SOFT DE RESTAURANT/ BAR/ CAFENEA/ COFFEE 2 GO/ PIZZERIE, complet, licentiat - face folosirea calculatorului un lucru accesibil oricui, chiar si personalului mai putin instruit. Are un Front Office (SOFT VANZARE) si un Back Office interconectate, care pot fi instalate pe acelasi PC sau pe PC-uri diferite aflate in retea.
Back Office-ul face posibila introducerea NIR-urilor, a retetelor, a fiselor de productie cu obtinerea descarcarii de gestiune, a fiselor de magazie, a inventarului, etc. precum si a multiple rapoarte pentru contabilitate. Soft-ul stie sa mearga pe mai multe  gestiuni dupa cum se doreste, permitand in varianta standard introducerea a 60 de categorii, fiecare a 36 de produse. Preluarea comenzilor se face prin apasare cu degetul pe ecran (de preferat - are impact pozitiv asupra clientilor instalarea unui monitor touchscreen) sau cu mouse-ul, in cazul unui ecran normal (laptop sau desktop). In varianta standard deserveste intre 1 si 40 de mese, putand fi setat cu usurinta si peste 40 de mese, dupa nevoile dvs. fara costuri suplimentare. Selectia ospatarilor se face pe baza unui cod atribuit angajatilor. Fiecare ospatar poate marca doar pe numele lui. Este posibil si ca o persoana sa marcheze pentru toti ospatarii. Soft-ul are posibilitatea sa emita nota de plata si bon fiscal/bon fiscal cu CUI pe el(factura simplificata)/factura cu bon fiscal pe case de marcat obisnuite si permite plati multiple (card si cash). Emite comanda la bucatarie. Furnizeaza rapoarte pe fiecare comanda cu ora si minutul acesteia.

Important! Comenzile se pot lua si pe tableta cu transmiterea instantanee a acestora catre bucatarie/bar/etc.

Se instaleaza sub sistemul de operare Windows - REZOLUTIE MINIMA 1024x768 (minim Windows 7, o varianta mai avansata constituie un avantaj). Update-ul si suportul tehnic sunt gratuite timp de 1 an de zile, apoi abonamentul este de 200 lei/an (nu este cuprinsa in abonament trecerea de la neplatitor TVA la platitor si viceversa, acestea facturandu-se separat cu 25 euro la cursul zilei; de asemenea abonamentul include maxim o reinstalare de soft/an, restul se factureaza cu 25 euro la cursul zilei).

Atentie! Serviciile de instalare/configurare/setare/instruire NU SUNT GRATUITE (in limita a 150 lei se preda totul la cheie).

mai multe detalii noutati update 01-02-2019

Cauta

Cauta si comanda

Utile

LINK-uri utile
Motor de cautare
A.N.P.C.
  Termeni si conditii   Cum comand?   Ajutor   Intrebari frecvente
 
Copyright © 2020 SANSA-magazin de prezentare soft | Toate drepturile rezervate adminwebmail

sansa.ro