Acasa
Cel mai bun soft pentru CASA DE AMANET Optimizata pentru SERVICE AUTO
Cosul de cumparaturi este gol  
Produse
 
SOFT LICENTIAT
SERVICII
PRODUSE IT

Gestiune de intreprindere (pt. en-gros, productie, servicii, distributie)
Gestiune de intreprindere (pt. en-gros, productie, servicii, distributie)
Gestiune de intreprindere (pt. en-gros, productie, servicii, distributie)
Pret :600.00 Lei cu TVA (483,87 lei fara tva)
in stoc
continua sa selectezi
Gestiune de intreprindere (pt. en-gros, productie, servicii, distributie)
  DESCRIERE

Cel mai bun soft de GESTIUNE PENTRU PRODUCTIE, SERVICII, DISTRIBUTIE, EN-GROS, complet, licentiat  - se utilizeaza pentru intocmirea si exploatarea documentelor de gestiune. Aceasta aplicatie se poate folosi in toate domeniile de activitate fiind specializata cu preponderenta pe comertul en-gros, productie si servicii. Baza de date retine pana la 3.000 de produse, facand aplicatia sa functioneze in conditii bune si pe platforme mai slabe (pt.un nr.mai mare de produse contactati firma). Permite introducerea tuturor actelor contabile ale firmei dvs. referitoare la produse si servicii si dupa caz editeaza N.I.R-uri. Permite iesirea produselor si serviciilor pe baza de factura sau bon fiscal, inclusiv tipareste facturi si/sau invoice,  pe orice format cu calculul si evidentierea discountului (pe total factura, pe produs sau pe grupe de produse). Permite achitarea/incasarea (chiar si partiala) si urmarirea facturilor la termen (situatia detaliata a operatiunilor cu furnizorii/clientii). Efectueaza corectari, anulari pentru intrari/iesiri, retipariri facturi. Editeaza si tipareste rapoarte cu privire la: fise de magazie, stoc(per U/M), jurnal cumparari, jurnal vanzari, datorii furnizori, credite clienti, furnizori detaliu, furnizori sintetic, clienti detaliu, clienti sintetic, casa, banca(operatiunile de casa si banca se ordoneaza cronologic in functie de data de intrare cu refacerea soldului si a tuturor rapoartelor zilnice), etc. Dispune de functii pentru gestionarea retetelor de produse (descarcare p e baza de reteta-raport de productie) dar si dezmembrare (transare). La cerere, se poate lega cu orice casa de marcat uzuala si interconecta cu un soft specializat de vanzare cu amanuntul, vanzare-cumparare metale pretioase, etc.

Atentie! Serviciile de instalare/configurare/setare/instruire NU SUNT GRATUITE (in limita a 150 lei se preda totul la cheie).

Se instaleaza sub sistemul de operare Windows (minim Windows 7, o varianta mai avansata constituie un avantaj). Update-ul si suportul tehnic sunt gratuite timp de 1 an de zile, apoi abonamentul este de 150 lei/an (nu este cuprinsa in abonament trecerea de la neplatitor TVA la platitor si viceversa, acestea facturandu-se separat cu 25 euro la cursul zilei; de asemenea abonamentul include maxim o reinstalare de soft/an, restul se factureaza cu 25 euro la cursul zilei).

mai multe detalii noutati update 01-02-2019

Cauta

Cauta si comanda

Utile

LINK-uri utile
Motor de cautare
A.N.P.C.
  Termeni si conditii   Cum comand?   Ajutor   Intrebari frecvente
 
Copyright © 2020 SANSA-magazin de prezentare soft | Toate drepturile rezervate adminwebmail

sansa.ro