Acasa
Cel mai bun soft pentru CASA DE AMANET Optimizata pentru SERVICE AUTO
Cosul de cumparaturi este gol  
Produse
 
SOFT LICENTIAT
SERVICII
PRODUSE IT

Gestiune comerciala (pt. en-detail)
Gestiune comerciala (pt. en-detail)
Gestiune comerciala (pt. en-detail)
Pret :600.00 Lei cu TVA (483,87 lei fara tva)
in stoc
continua sa selectezi
Gestiune comerciala (pt. en-detail)
  DESCRIERE

Cel mai bun soft de GESTIUNE PENTRU MAGAZIN, complet, licentiat - permite introducerea tuturor actelor contabile ale firmei dvs. referitoare la produse si servicii si editeaza N.I.R-ul cu valorile de vanzare. Permite iesirea produselor si serviciilor fizic si/sau valoric, tipareste facturi pe orice format cu calculul si evidentierea discountului. Permite achitarea/incasarea chiar si partiala si urmarirea facturilor la termen (situatia detaliata a operatiunilor cu furnizorii/clientii), efectueaza corectii si anulari pentru intrari/iesiri, retipariri facturi. Editeaza si tipareste rapoarte cu privire la fise de magazie, listare stoc, jurnal cumparari, jurnal vanzari, datorii furnizori, credite clienti, casa, banca, etc. Asigura transfer de sume intre casa si banca, urmarirea centralizata si detaliata a deconturilor. Emite devize(bonuri de consum) cu urmarirea si inchiderea acestora si inregistrarea consumurilor de materiale valoric si fizic precum si a produselor rezultate; conteaza toate operatiunile (facturile la nivel de produs) in vederea generarii automate a notelor contabile cu exportul acestora in aplicatia de contabilitate. Asigura evidentierea pe raioane cu posibilitatea de reevaluare a marfii din raion precum si transferul intre raioane. Se poate utiliza in toate domeniile de activitate fiind specializata cu preponderenta pe comertul en-detail (cu amanuntul).

La cerere, se poate lega cu orice casa de marcat uzuala precum si cu orice imprimanta fiscala Datecs, cu orice cititor de coduri de bare/scanner si interconecta cu un soft specializat dupa caz, pentru casele de amanet, restaurante, cumparare-vanzare metale pretioase (si nu numai). Dispune de functii pentru gestionarea retetelor de produse(descarcare pe baza de reteta-raport de productie) dar si dezmembrare (transare).

Atentie! Serviciile de instalare/configurare/setare NU SUNT GRATUITE (in limita a 150 lei se preda totul la cheie).

Se instaleaza sub sistemul de operare Windows (minim Windows 7, o varianta mai avansata constituie un avantaj). Update-ul si suportul tehnic sunt gratuite timp de 1 an de zile, apoi abonamentul este de 150 lei/an (nu este cuprinsa in abonament trecerea de la neplatitor TVA la platitor si viceversa, acestea facturandu-se separat cu 25 euro la cursul zilei; de asemenea abonamentul include maxim o reinstalare de soft/an, restul se factureaza cu 25 euro la cursul zilei).

mai multe detalii noutati update 01-02-2019
UPDATE CASA de MARCAT 01.06.2016 01.06.2016 01.06.2016 01.06.2016 01.06.2016
Datecs Activa/Total Eltrade Euro Aclas
Detalii casa marcat

Cauta

Cauta si comanda

Utile

LINK-uri utile
Motor de cautare
A.N.P.C.
  Termeni si conditii   Cum comand?   Ajutor   Intrebari frecvente
 
Copyright © 2020 SANSA-magazin de prezentare soft | Toate drepturile rezervate adminwebmail

sansa.ro