Acasa
Cel mai bun soft este aici Cel mai bun soft pentru CASA DE AMANET. Tot ce va trebuie pentru restaurantul, barul, sau cafeneaua dvs. Optimizata pentru SERVICE AUTO. Gestioneaza comertul cu amanuntul, gestioneaza casa de marcat. Softul dvs. pentru en-gros, productie, servicii, distributie.
 
Produse
 
SOFT LICENTIAT
 →GESTIUNE-CONTABILITATE
 →ALTE TIPURI
SERVICII
 →Servicii on line
PRODUSE IT

Gestiune pt.Service (optimizat pt.Service Auto), complet, licentiat
Gestiune pt.Service (optimizat pt.Service Auto), complet, licentiat
Gestiune pt.Service (optimizat pt.Service Auto), complet, licentiat
Pret :850.00 Lei cu TVA (714,29 lei fara tva)
in stoc
continua sa selectezi
Gestiune pt.Service (optimizat pt.Service Auto), complet, licentiat Gestiune pt.Service (optimizat pt.Service Auto), complet, licentiat Gestiune pt.Service (optimizat pt.Service Auto), complet, licentiat Gestiune pt.Service (optimizat pt.Service Auto), complet, licentiat
  DESCRIERE

Gestiune pt.Service


     Cel mai bun soft/program - GESTIUNE PENTRU SERVICE, complet, licentiat, pentru activitatea de service (optimizata pentru SERVICE AUTO), aplicatia genereaza toate documentele de contabilitate primara cum ar fi:
1. comanda service si receptia masinii (are functie de corectare);
2. deviz service (pe baza comenzii) estimativ si final (are functie de corectare);
3. fisa de aprovizionare – cumuleaza toate piesele inscrise in devize dar care nu sunt pe stoc;
4. nota de intrare receptie (NIR);
5. incasare deviz prin factura cu bon fiscal sau factura cu chitanta;
6. incasare deviz numai cu bon fiscal;
7. urmarire plati furnizori;
8. urmarire incasari clienti;
9. registru de casa;
10. jurnale de vanzari;
11. jurnale de cumparari;
12. declaratia 394;
13. o serie de multiple alte rapoarte;
14. se cupleaza cu toate casele de marcat uzuale si emite bon fiscal automat fara a fi necesara lista de coduri;
15. se poate seta pe doua calculatoare aflate in retea, ca front office pentru comenzi, devize, fisa de aprovizionare, facturare, bon fiscal si back office pentru aprovizionare, urmarire plati/incasari, jurnale, rapoarte etc.;
16. pot functiona si toate modulele pe acelasi calculator;
17. baza de date este locala.
     Se poate lega cu orice casa de marcat uzuala, precum si cu orice imprimanta fiscala Datecs.

     Atentie! Serviciile de instalare/configurare/setare NU SUNT GRATUITE (in limita a 150 lei se preda totul la cheie).

     Se instaleaza sub sistemul de operare Windows (minim Windows 7, o varianta mai avansata constituie un avantaj).

     Suportul tehnic cu adevarat de exceptie, inclusiv in week-end (la ore decente) si update-ul sunt gratuite timp de 1 an de zile, apoi abonamentul este de 200 lei/an (nu este cuprinsa in abonament trecerea de la neplatitor TVA la platitor si viceversa, acestea facturandu-se separat cu 25 euro la cursul zilei; de asemenea abonamentul include maxim o reinstalare de soft/an, restul se factureaza cu 25 euro la cursul zilei).

mai multe detalii update 30-06-2022

 

Cauta

Cauta si comanda

Utile


Magazin de prezentare soft, in fiecare zi la dispozitia clientilor.
Aici gasiti tot ce va intereseaza: cea mai buna calitate si cele mai bune preturi.
Va asteptam!
SOFT AMANET - NEWS
01-12-2016
Asigura introducerea contractelor (7 tipuri de contract in functie de politica firmei), urmarirea, prelungirea, inchiderea, editarea si tiparirea acestora; editeaza si tipareste registrul de casa, inventarul materialelor si al aurului, editeaza si tipareste jurnalul vanzarilor, inchiderilor, prelungirilor si lichidarilor, al contractelor emise, jurnalul operatiunilor cu metale pretioase, precum si multe alte rapoarte. Se poate seta localitatea principala, cota de T.V.A. (daca este cazul), orarul unitatii, despagubirea, penalizarea, perioada minima, tipul platii (la zi, conform contractului, anticipata, plati partiale, etc.). Tipareste contractul de amanet pe orice imprimanta fat?-verso, poate tipari chitanta.
La cerere, se poate cupla cu orice tip de casa de marcat uzuala.
SOFT RESTAURANT - TOUCH PANEL GESTIUNE - NEWS
05-12-2016
Face folosirea calculatorului un lucru accesibil oricui, chiar si personalului mai putin instruit. Preluarea comezilor se face prin apasare cu degetul pe ecran(de preferat - are impact pozitiv asupra clientilor) sau cu mouse-ul, in cazul unui ecran normal. In varianta standard deserveste 40 de mese. Selectia ospatarilor se face pe baza unui cod atribuit ospatarilor.Fiecare ospatar poate marca doar pe numele lui. Este posibil si ca o persoana sa marcheze pentru toti ospatarii. Soft-ul are posibilitatea sa emita bon fiscal pe case de marcat obisnuite si permite plati multiple(card si cash). Emite comanda la bucatarie. Furnizeaza rapoarte pe fiecare comanda cu ora si minutul acesteia.
La cerere, se poate cupla cu 48 de tipuri de case de marcat.
SOFT GESTIUNE COMERCIALA PT.VANZARE CU AMANUNTUL (EN-DETAIL)- NEWS
05-11-2016
Permite introducerea tuturor actelor contabile ale firmei referitoare la produse si servicii si editeaza N.I.R.-ul cu valorile de vanzare; permite iesirea produselor si serviciilor fizic si/sau valoric, tipareste facturi pe orice format tipizat normal cu calculul si evidentierea discountului (pe total factura, la produs sau grupe de produse); permite achitarea/?ncasarea (chiar si partiala) si urmarirea facturilor la termen (situatia detaliata a operatiunilor cu furnizorii/clientii); efectueaza corectari, anulari pentru intrari/iesiri, retipariri facturi; editeaza si tipareste rapoarte cu privire la: fise magazie, listare stoc(per u/m), jurnal cumparari, jurnal vanzari, datorii furnizori , credite clienti, casa, banca (operatiunile de casa si banca se ordoneaza cronologic ?n functie de data de intrare cu refacerea soldului si a tuturor rapoartelor zilnice), asigura transfer de sume ?ntre casa si banca; asigura urmarirea centralizata si detaliata a deconturilor; emite devize (bonuri de consum) cu urmarirea si inchiderea acestora si inregistrarea consumurilor de materiale valoric si fizic precum si a produselor rezultate; conteaza toate operatiunile (facturile la nivel produs) in vederea generarii automate a notelor contabile cu exportul acestora ?n programul de contabilitate. Asigura evidentierea pe raioane cu posibilitatea de reevaluare a marfii din raion precum si transferul intre raioane. Se poate utiliza in toate domeniile de activitate fiind specializata cu preponderenta pe comertul "en-detail".
La cerere, se poate cupla cu orice tip de casa de marcat uzuala.
SOFT GESTIUNE DE INTREPRINDERE PT.EN-GROS, PRODUCTIE, SERVICII, DISTRIBUTIE - NEWS
05-11-2016
Permite introducerea tuturor actelor contabile referitoare la produse si servicii si dupa caz editeaza N.I.R-uri; permite iesirea produselor si serviciilor pe baza de factura sau bon inclusiv tipareste facturi pe orice format tipizat normal; permite achitarea/incasarea (chiar si partiala) si urmarirea facturilor la termen (situatia detaliata a operatiunilor cu furnizorii/clientii); efectueaza corectari, anulari pentru intrari/iesiri , retipariri facturi; editeaza si tipareste rapoarte cu privire la : fise magazie , listare stoc(per U/M), jurnal cumparari, jurnal v?nzari, datorii furnizori , credite clienti , furnizori detaliu, furnizori sintetic , clienti detaliu , clienti sintetic , casa , banca (operatiunile de casa si banca se ordoneaza cronologic in functie de data de intrare cu refacerea soldului si a tuturor rapoartelor zilnice), asigura transfer de sume intre casa si banca; asigura urmarirea centralizata si detaliata a deconturilor, asigura introducerea contractelor incheiate, emiterea fiselor de lucrari pe echipe, urmarirea si inchiderea acestora cu inregistrarea consumurilor de materiale valoric si fizic precum si a produselor rezultate; atentioneaza cu privire la scaderea pretului contractului functie de o valuta stabilita de utilizator (euro sau dolar S.U.A); conteaza toate operatiunile (facturile la nivel produs) in vederea generarii automate a notelor contabile cu exportul acestora in programul de contabilitate.
La cerere, se poate cupla cu orice tip de casa de marcat uzuala.
Asiguram asistenta pentru instalare si folosire CERTIFICAT DIGITAL 25? (incl.TVA) sau abonament.
01-12-2015

Legislatie - NEWS
15-01-2015
Conform Ordonantei Guvernului 150/2011 publicata in Monitorul Oficial din 01-03-2011, PENTRU OBIECTELE TRECUTE IN PROPRIETATE DIN METALE SI PIETRE PRETIOASE NU SE MAI APLICA VANZAREA SECOND HAND.
Contactati-ne pentru update.

Probleme cu declaratia informativa privind livrarile, prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national - Declaratia 394 - ANAF?
Apelati cu incredere, se rezolva :)
Remote Control TeamViewer_3
Remote Control AeroAdmin

LINK-uri utile
Motor de cautare
A.N.P.C.
  Termeni si conditii   Cum comand?   Ajutor   Intrebari frecvente
 
Copyright © 2022 SANSA-magazin de prezentare soft | Toate drepturile rezervate adminwebmail

sansa.ro sansa.ro sansa.ro